Vacatures

Ontwerper/projectmanager gezocht

SIXpack is per direct op zoek naar een gedreven ontwerper/projectmanager ter uitbreiding van ons team.  
Kun jij opvallende stands ontwerpen in 3D max? Heb je vaardigheid in AutoCad? Heb je ervaring als projectmanager?
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die vol energie zitten en samen met ons mooie projecten willen creeren en realiseren. Niet te beroerd om incidenteel mee te gaan op locatie. Houd van afwisselende werkzaamheden. Contacten onderhoud met een aantal keyaccounts. Stressbestendig is en het overzicht kan bewaren.
Zie jij jezelf al werken bij SIXpack? Heb je humor en houd je van gezelligheid?
 Neem contact op met ons!
Mail je CV met motivatie naar mark@sixpack.eu. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 040-2930001, vraag naar Mark van Asten.
 

 
 Junior ontwerper/projectmanager gezocht

SIXpack is per direct  op zoek naar een junior ontwerper/projectmanager ter uitbreiding van ons team.
Wil jij het vak leren? Ontwerpen van een stand, zorgen voor realisatie van een compleet project. Jezelf ontwikkelen en veel leren van je collega's op kantoor en op de werkvloer?
Wij zijn op zoek naar éen nieuwe collega die vol energie zit en samen met ons mooie projecten wil creeren en realiseren. Afwisselende werkzaamheden op kantoor maar ook soms mee op locatie om het vak te leren. Op termijn krijg je eigen projecten en accounts toegewezen. Kun jij het overzicht bewaren en ben je stress bestendig?
Zie jij jezelf al werken bij SIXpack? Heb je humor en houd je van gezelligheid?
Neem contact op met ons!
Mail je CV met motivatie naar mark@sixpack.eu. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen voor meer informatie. Ons telefoonnr is 040-2930001. Vraag naar Mark van Asten.