Personeel

Mark

Mark is het commerciele en administratieve brein. Speurt naar nieuwe klanten en brieft de designers voor een spraakmakend ontwerp. Zorgt dat alles wat de klant wil geregeld wordt. Niets is hem te gek. Projectleider pur sang. Zeer klantvriendelijk!!

Bert

Zeer ervaren uitvoerder/timmerman. Blijft altijd rustig, houdt overzicht en weet de klus perfect te klaren binnen de gestelde tijd. Deinst niet terug voor een grote klus en ziet dit als een uitdaging.

Bas

Jong maar toch al zeer ervaren.  Klantvriendelijk, behulpzaam, collegiaal, leergierig, perfectionistisch, capabel en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In de afgelopen jaren bewezen een waardevolle kracht te zijn met nog veel toekomstpotentie.
Doorgegroeid van beginnend standbouwer tot senoir ontwerper/projectleider. Hoe complexer hoe mooier de uitdaging!

Marisca

Ons administratief brein. Maar dankzij haar automatiseringsachtergrond steeds bezig met optimaliseren van alle bedrijfsprocessen. Zorgt daarnaast voor een perfecte administratie.

Kevin

Creeren van mooie opvallende stands is zijn uitdaging. Als designer/projectleider  werkt hij vervolgens de complete stand uit tot in de puntjes. Zelfstandig, leergierig en behulpzaam.

Marcel

Als ervaren chauffeur de standbouw in gegaan. Inmiddels zich ontwikkelt tot standbouwer. Gaat met plezier heel Europa door om de mooiste stands te realiseren. Vliegen of met de vrachtwagen is hem om het even. "Gaan we regelen" is zijn motto.

Igor

Standbouw en schilderen is zijn passie. Kwaliteit staat voorop. Onze trotse Kroaat zorgt ervoor dat zijn werk tip top in orde is.

Jeffrey

Jefke zorgt ervoor dat ons magazijn tip top in orde is. Projecten klaarzetten voor de opbouw en na de afbouw weer opruimen. Daarnaast af en toe mee naar een beurs om te assisteren. Verzet bergen werk.

Thom

Onze student Technische Bedrijfskunde komt regelmatig tijdens vakanties en/of weekenden SIXpack helpen met reparatiewerkzaamheden. Maar ook opbouw en afbouw van stands is voor hem geen probleem. Altijd opgewekt, altijd behulpzaam. Leert als toekomstig manager wat er op de werkvloer leeft!!

Jan

Gepensioneerd maar met 50 jaar ervaring onze vraagbaak. Koerierswerk, opruimen, gezelligheid. Een paar uurtjes per week maar zeer gewaardeerd.

Torben

Onze student. Repareert wanden en beheert het magazijn. Altijd goede zin en behulpzaam.

Marijn

Onze student. Repareert wanden en gaat soms mee op locatie. Altijd goede zin en in voor een geintje.
Parttime fotomodel maar of hij echt de looks heeft?

Jan

Onze klusjesman. Paar uurtjes in de week reparatiewerkzaamheden en meehelpen in onze productie.
Gepensioneerd maar soms niet bij te houden.